Bovenaan En Hoger In Google Komen?

Published Mar 09, 21
5 min read

Seo Gids - Zo Scoor Jij In Google! - Seo Marktplaats

De 7 beste SEO linkbuilding tips voor 2020, strategies, tips en technieken.rankify.nlSamenvatting van de belangrijkste factoren om hoger in Google te komenwebwinkelsucces.nl


Dat wil zeggen: telkens als jij een link plaatst naar een andere webpagina ziet Google dat als een aanbeveling naar die andere site. En omgekeerd: telkens als iemand naar jouw blog linkt is dat een aanbeveling voor jouw blog. Google kent “punten” toe voor iedere aanbeveling. En het is in principe voordelig voor de SEO van je blog als je veel aanbevelingen krijgt.

Plaats jij een no follow link naar een andere site, dan krijgt die site geen of alleszins veel minder punten. En krijgt je blog dus veel no follow links toebedeeld dan is dat in theorie nadelig voor je blog (qua SEO, dan). Maar de meningen lopen uiteen over de vraag hoe zwaar zo’n die no follow links al dan niet doorwegen.

Zoekmachine Optimalisatie (Seo) - Marketing

Simpelweg omdat Google niet wil dat het algoritme te zeer wordt verstoord door (links naar) betaalde content. Naast de bekende rel=”nofollow” introduceerde Google nog 2 andere link attributen. Ze luisteren naar de naam rel=”sponsored” en rel=”ugc”. Deze zijn specifiek bedoeld om te gebruiken bij gesponsorde links en bij links afkomstig van de gebruikers van je blog.

De 7 beste SEO linkbuilding tips voor 2020, strategies, tips en technieken.rankify.nlHoger in Google Met Jouw Website? Lees Deze Uitgebreide Handleiding!kgom.nl


Emerce. nl onderzocht onlangs 100. 000 websites en 4,5 miljoen websites op zoek naar de meest gemaakte fouten voor wat betreft SEO. Interessant leesvoer. Zoekmachineoptimalisatie evolueert voortdurend - internet marketing. Waar moet je in 2019 rekening mee houden? De mensen van Mediaweb. nl legden hun oor te luisteren bij 14 Nederlandse SEO-experts. Dat resulteerde in een groot artikel met niet minder dan 29 tips.

Seo Nederland - Jouw Bedrijf Hoger In Google

De meeste ambitieuze bloggers zijn ook danig druk op social media. Zeker in het begin komen veel bezoekers op een blog binnen via die sociale media. Maar of al die activiteiten ook een invloed heeft op de SEO van een blog is – vreemd genoeg misschien – niet helemaal zeker.

Feit is dat Google data inkoopt/inkocht van zowel Twitter als Facebook. Ik ga ervan uit dat Google zulks niet voor de lol doet… Dat is een hele boterham, niet. Misschien zie je nu door het bos de bomen niet meer. Want hoe begin je nu aan het SEO-vriendelijk maken van een (nieuw) blog? Ik schreef een korte gids “SEO voor beginnende bloggers.” De infographic hieronder geeft echter een aantal tips om concreet van start te gaan met de SEO van je blog: Wil je blijvend succes hebben in Google met je blog, dan volstaat het niet om (eenmalig) een paar goeie artikels online te zetten.

Linkbuilding: Hoe Je Met Linkbuilden Flink Hoger In Google

Vooral je best presterende, meest succesvolle pagina’s moeten ook up-to-date blijven. Google wil namelijk op ieder moment voor elke gevraagde zoekterm de beste info aan gebruikers kunnen voorleggen. Ziedaar het grote belang van evergreen content voor je blog. Artikels die langere tijd actueel en relevant blijven moeten immers minder vaak bijgewerkt worden.

Echter, je doet er ook goed aan zo nu en dan kritisch te kijken naar je oudere content. Vooral blogs die al enkele jaartjes meedraaien hebben wel eens artikels die (intussen) niet meer geldig zijn, totaal verouderde info bevatten. Kortom, het is content waar niemand nog echt iets aan heeft.

Hoger In Google Komen Met 39 Seo Tips (2021 Update)

Pagina’s verwijderen, allemaal goed en wel, maar dat brengt natuurlijk een extra probleem met zich mee (linkbuildingtool). Elke bezoeker die de (nu onbestaande) link aanklikt krijgt namelijk een foutmelding. Een slechte gebruikerservaring die je liever wil vermijden. Dat fenomeen kan je goeddeels ondervangen door gebruik te maken van 301 redirects. Zo kan je een bezoeker die een intussen verwijderde link aanklikt naadloos doorsturen naar een pagina naar keuze.

Het kan variëren van enkele uren tot ettelijke maanden. Veel hangt natuurlijk af van hoe consequent je bovenstaande tips toepast. Als blogger ben je alvast in het voordeel. Blogs zijn namelijk gemaakt om erg regelmatig nieuwe artikelen te schrijven en te delen. Hoe vaker je nieuwe content toevoegt, hoe vaker Google je blog zal bezoeken om het (opnieuw) te indexeren en hoe hoger je in de zoekresultaten komt.

Zoekmachine Optimalisatie (Seo)

Blog je bovendien vaak over dezelfde onderwerpen, dan kom je ook vaak bovendrijven als het gaat om die bepaalde topics. Zo zal Blogtrommel. com heel makkelijk – en snel – tevoorschijn komen als het over “bloggen” gaat. En anderzijds zal ik er niet aan te pas komen met een eventueel artikel over pakweg origami.

Nogmaals, als het op bloggen en SEO aankomt, onderschat dan niet de kracht van specialisatie. De EAT-score houdt nauw verband met de reputatie van je blog. EAT staat voor xpertise, uthoritativeness and rustworthiness. Expertise, autoriteit en betrouwbaarheid in het Nederlands. In tijden van kunstmatige intelligentie en fake nieuws is Google op zoek naar manieren – signalen – om te achterhalen of de info op een website betrouwbaar en authentiek is.

Wat Is Seo? Leer Alles Over Search Engine Optimization!

Wil je succes behalen met je blog, dan komt het er ook op aan artikels te schrijven die mensen willen lézen. Bepaalde onderwerpen lenen zich daar beter toe dan andere, dat spreekt. Een blog over het moederschap heeft allicht meer potentieel dan een blog over pakweg kantklossen. Je bent wellicht niet de enige blogger (binnen je niche).

Je moet het (gemiddeld) ook beter doen dan de concurrentie binnen jouw speelveld. Alleen zo kan je die “verslaan” en zelf een hogere positie in de zoekresultaten behalen. Wil je dit doen, dan moet je natuurlijk ook enig zicht hebben op wie je concurrenten zijn én wat ze zoal uitvreten.

Wat Is Seo? Leer Alles Over Search Engine Optimization!

Snel hoog in Google komen betekent anno 2020 dus ook dat je moet proberen de grootste concurrentie te ontlopen door bijvoorbeeld: andere onderwerpen aan te snijdenhetzelfde (populaire) onderwerp totaal anders te benaderen (dan overal elders) De domain authority meet – simpel gezegd – hoe groot de kans is dat een blog (een domein) ooit hoog in Google komt.

SEO specialist nodig?   Huur een SEO expert   Pingwin Amsterdampingwin.nlHost Wordpress Goede keuze Welk Hostingpakket In Nederlandbacklinkprofiel.powercall.nl


Voor het bepalen van de domain authority wordt in belangrijke mate gekeken naar het aantal backlinks en de kwaliteit ervan. Want natuurlijk kan jij bloggen zoveel je wil, reclame maken voor je webstek tot je een ons weegt, dat zegt uiteindelijk niks over de kwaliteit en de relevantie van je blog.

More from Shoppen, Webshops, Internet

Navigation

Home

Latest Posts

Parkland Rugzakken

Published Nov 04, 22
6 min read

Tandarts Meppel

Published Nov 01, 22
4 min read