Linkbuilding: Hoe Je Met Linkbuilden Flink Hoger In Google

Published Mar 07, 21
5 min read

10 Seo Strategieën Om Hoger In Google Te Komen

Het Webp formaat is nog een stuk kleiner dan de . jpg. Hoe kleiner het bestandsformaat de afbeeldingen zijn, des te sneller de pagina laadt. Afbeeldingen vertragen de pagina om te laden. Dus het optimaliseren van je afbeeldingen is belangrijk voor SEO, maar ook voor je snelheid. Het gaat er niet om hoe groot de afbeelding wordt weergegeven, maar het gaat vooral om het bestandsformaat.

Belang van backlinks en linkbuilding voor jouw SEO Strategiejacht.digital8 SEO tactieken om hoger in Google te komen - Traffic Todaytraffictoday.nl


Het is gratis voor 100 afbeeldingen per maand!1 manier om dit te realiseren is door middel van een plugin, genaamd Shortpixel. Er zijn meerdere plugins die dit doen, maar Shortpixel blijkt 1 van de beste plugins te zijn voor dit werk. Hoger in Google. Daarnaast kan Shortpixel ook als CDN gebruikt worden, zodat er minder ‘belasting’ op je server komt.

Pagina’s laden standaard alle afbeeldingen op het moment dat een bezoeker binnenkomt. Het maakt niet uit of de afbeelding helemaal onderaan de pagina staan, of bovenaan. Alle afbeeldingen worden geladen zodra de bezoeker op de pagina komt. Je kunt je voorstellen dat dit best wat ‘verwerkingskracht’ kost voor de computer of browser om alle bestanden te laden.

Wat Is Seo? (Zoekmachine Optimalisatie)

Beter gevonden worden op Google leidt tot meer leadsteamnijhuis.com8 SEO tactieken om hoger in Google te komen - Traffic Todaytraffictoday.nl


Een handige, en gratis plugin hiervoor is A3 Lazy Load. Afbeeldingen die je nog niet ziet worden nog niet geladen. Met een Lazy Loader wordt de afbeelding pas geladen zodra deze in het scherm verschijnt. Backlinks zijn inkomende links vanaf andere websites. Deze hyperlinks worden backlinks genoemd. In tegenstelling tot een hyperlink die van 1 pagina op jouw site naar een andere pagina op jouw site verwijst.

Backlinks worden vaak als een ‘stem’ gezien bij verkiezingen. Hoe meer stemmen een kandidaat krijgt, des te meer kans hij of zij heeft ook verkozen te worden. Hetzelfde geld voor websites. Hoe meer stemmen, hoe hoger de website kan komen te staan. Maar het gaat dan niet zozeer om het aantal, maar vooral om de kwaliteit.

Backlinks vormden in het begin van Google zelfs de basis van vindbaarheid. Toen was het nog wel zo, hoe meer backlinks hoe beter. Het aantal links werd toen weergegeven met PageRank. (Vernoemd naar Larry Page, 1 van de oprichters van Google). Ook al is het algoritme van Google dagelijks aan veranderingen onderhevig, backlinks zijn nog steeds 1 van de sterkste ranking factoren die er bestaan.

Seo Nederland - Jouw Bedrijf Hoger In Google

Zoals ik hierboven heb gezegd zijn niet alle backlinks even waardevol. Backlinks van spam sites en ongerelateerde sites kunnen zelfs een negatief effect op je vindbaarheid zijn. Als je hoger in Google wilt scoren moet je verder kijken dan je neus lang is. Toch blijft linkbuilding ontzettend belangrijk. De website waar de link op staat is van belang, maar wat nog belangrijker is, hoeveel links de pagina hebben waar die backlink op staat.

Meestal kijken mensen naar de Domain Authority (DA), maar dat is sinds 2018 al niet het belangrijkste meetinstrument meer. PA (Page Authority) heeft inmiddels een sterkere correlatie met rankings dan DA - linkbuilding amsterdam.Hier zou ik wel een link van willen:Daarnaast is het belangrijk om te zien waar, en in welke vorm de link staat.

Dat neemt niet weg dat een reactie met link naar een website niet waardevol is. Een link die gebruikt, maar bijvoorbeeld een afbeelding is, zegt ook niet zoveel over de pagina waar deze naartoe verwijst. Links met een . Zie bijvoorbeeld deze wikipedia links. Allemaal hebben ze een duidelijke ankertekst.

21 Seo-tips Om In 2021 Goed Gevonden Te Worden In Google

Het is niet erg om 5 links te hebben uit reacties onder een blog, maar probeer ze als onderdeel van een veel breder backlinkprofiel te krijgen. Hier een extra tip die je mee kan nemen in het bouwen van backlinks. Wees zoals op Reddit en Facebook. De links die je daar kan toevoegen zullen misschien niet direct een grote boost geven in Google, maar het levert wel meer bezoekers op.

Een half miljoen mensen heeft deze thread gezien. En daar staan links in naar mijn website. Meer dan 2000 bezoekers zijn via die thread naar mijn site gekomen, en wie weet hoeveel links het heeft opgeleverd. Want al die backlinks bouw je toch om hoger in Google te komen, en meer bezoekers te krijgen?”Waarom probeer je dan ook niet meer bezoekers te krijgen buiten Google om?”Ook al zijn sommige van deze backlinks no-follow (welke weinig waarde doorgeven) toch zijn ze nuttig omdat je meer bezoekers krijgt.

Als eerst kunnen we wel alle social media kanalen noemen. geven de mogelijkheid eenvoudig links toe te voegen naar jouw website. Het voordeel van deze plaatsen (dus niet in groepen etc) is dat jij zelf de controle hebt over de links. In groepen of op forums kunnen jouw backlinks verwijdert worden.

Linkbuilding Uitbesteden? Een Top Linkprofiel Voor 2021

Je kiest dus zelf waar naartoe je link, en met welke ankertekst etc. Laat deze kansen dus niet links liggen. Ook al ben je niet actief op deze kanalen, dan nog kun je ze gebruiken om jouw ‘merk’ te beschermen en backlinks te krijgen. Begin dus met het inrichten van je social media kanalen, en plaats daar backlinks op.

Volgens de Google guidelines mag je er niet om vragen, backlinks ruilen of er voor betalen. Maar er zijn dus wel enkele manieren om meer kans te maken op backlinks. Hier volgen er een paar om te brainstormen. Interview een in jouw brancheReview een binnen jouw brancheDiepgaande analyse van een of product binnen jouw brancheVisuele pagina’s zoals voor iets binnen jouw branche.

Dus een soort handleiding. werken vaak heel goed om backlinks te krijgen. Maar…. Al deze manieren zijn handig, maar . Je moet dus nog iets doen. Daarom moet je altijd kijken of je bepaalde pagina’s niet kan . Dit werkt dus vooral goed op plaatsen waar veel mensen komen binnen jouw branche, zoals in facebook groepen en forums.

Wat Doet Een Seo Specialist?

Omdat ze jouw blog of artikel hebben gezien zullen ze het ook eerder delen. Je hebt je website super geoptimaliseerd, en dan wat?Wat dat je van het bijhouden van je statistieken? Misschien wel handig toch?Nu komen Google Analytics en Google Search console van pas. Ik geef je een paar tips.

More from Pagina's, Overzichten

Navigation

Home

Latest Posts

Parkland Rugzakken

Published Nov 04, 22
6 min read

Tandarts Meppel

Published Nov 01, 22
4 min read