Online Jpeg Afbeeldingen Verkleinen

Published Jan 23, 21
5 min read

Foto Bewerking. Hoe Maak Je Een Foto Kleiner?

Bij de eerste opties heeft u te maken met standaard afmetingen, die overal gangbaar zijn, maar bij de laatste optie mag u zelf de afmetingen invoeren en verandert u handmatig het aantal pixels, centimeters, percentages of meer. Wanneer u alles heeft aangepast klikt u aan de onderkant van het venster op ‘Wijzigen’ en worden alle foto’s in grootte aangepast.

De bewerkte foto’s worden in dezelfde map geplaatst als de originele foto’s. Naast deze mogelijkheden zijn er nog wat extra opties. Als u op de knop ‘Geavanceerde instellingen’ klikt, dan heeft u nog wat extra mogelijkheden om veranderingen door te voeren. Hier stelt u in dat bestanden kleiner gemaakt mogen worden en dat de originele foto’s bewerkt mogen worden, zonder dat er kopieën gemaakt worden.

Foto Formaat Veranderen - Photo & Picture Resizer

Het programma verbruikt nauwelijks CPU en geheugen en is dus prima te gebruiken zonder dat u er last van heeft. Image Resizer for Windows heeft de volgende kenmerken: gratis fotobewerker voor Windows, verander de grootte van uw foto’s, heeft een batch-functie, waardoor u meerdere foto’s tegelijk bewerkt, kies uit verschillende standaard bestandsformaten, vul uw eigen afmetingen in, pas de compressie en kwaliteit nog aan, verbruikt nauwelijks CPU en geheugen.

Wanneer u foto’s maakt, dan is de grootte wel in te stellen, maar zodra de bestanden op uw computer staan is dat niet meer mogelijk. Behalve met een programma als Icecream Image Resizer. gratis foto bewerken . Deze software is ontworpen om afbeeldingen razendsnel en eenvoudig in grootte aan te passen. Dat doet u met een afbeelding of met meerdere afbeeldingen of zelfs hele mappen tegelijkertijd.

Wat Is De Html-code Voor Een Foto Of Andere Afbeelding?

Icecream Image Resizer is gratis te gebruiken, maar heeft nog wel een betaalde versie met meer opties. De software is beschikbaar voor Windows. Naast dat Icecream Image Resizer een behoorlijk uitgebreid programma is, is het zeer gebruiksvriendelijk en werkt het intuïtief en praktisch. Als u Icecream Image Resizer heeft opgestart verschijnt het programma als een relatief klein venster op uw beeldscherm.

Tip: Snel en gemakkelijk je foto's verkleinen   Ideezoideezo.nlHoe verklein je een foto voor Instagram • Marcel Kooiman fotografiemarcelkooiman.com


Het is mogelijk om losse bestanden via de Verkenner van Windows te selecteren vanaf uw computer of om deze anders simpelweg in het daarvoor bestemde venster te slepen. Naast het importeren van losse afbeeldingen ziet u aan de bovenkant van het venster een optie om meteen maar een hele map te importeren.

Foto's Verkleinen (Opslaan In Een Kleiner Formaat) - Webwijzer

Als u op een afbeelding klikt ziet u aan de rechterkant van het venster een veld met de verschillende opties. Hier verandert u bijvoorbeeld de breedte en de hoogte van een bestand, naar de maat die u nodig heeft. Als u geen afmetingen weet is het mogelijk om een keuze te maken uit een van de ingebouwde profielen, zoals e-mail, iPhone of Facebook, waardoor uw afmeting precies op maat gemaakt wordt voor een bepaald medium.

Er is nog een optie om het originele bestand te laten overschrijven en als u dat niet doet blijft de originele afbeelding bestaan. Verder is de map direct te laten openen nadat het proces is voltooid. Bij de gratis versie voegt u maximaal vijf afbeeldingen tegelijkertijd toe. De betaalde versie heeft nog een functie om een watermerk aan een afbeelding toe te voegen.

Foto Verkleinen In Lightroom • Vink Academy

Caesium is een gratis Windows programma dat foto's en andere afbeeldingen voor u verkleint zonder dat dit zich vertaalt in een slechtere kwaliteit. Dit programma kan de bestandsgrootte van een afbeelding met maar liefst 90% verlagen! Voor website eigenaren en andere professionele gebruikers is het ook handig dat honderden afbeeldingen tegelijkertijd bewerkt kunnen worden met de batch functie.

Voordat een foto verkleind wordt ziet u eerst een voorvertoning. Aan de hand daarvan controleert u eerst of het eindresultaat aan uw verwachtingen zal voldoen. Caesium heeft de volgende kenmerken: afbeeldingen gratis comprimeren, is gericht op het verkleinen van het bestandsgrootte zonder verlies van kwaliteit, kan ook het aantal megapixels waaruit een afbeelding is opgebouwd verlagen, beschikt over een open source licentie, alleen geschikt voor Windows systemen.

Hoe Kan Ik Een Foto (Ofwel Het Formaat) Geschikt Maken Voor Wordpress

Maar daarnaast bevat het verschillende bewerkingsfuncties waaronder de mogelijkheid om het formaat van de foto te wijzigen. Door een profiel met de juiste formaten in te stellen is het zelfs mogelijk om grote hoeveelheden afbeeldingen in batches aan te passen. Pic View heeft de volgende kenmerken: afbeeldingen bekijken en bewerken, formaten van afbeeldingen aanpassen, kan fotoformaten in batches wijzigen, heeft een open source licentie, alleen geschikt voor Windows besturingssystemen.

Deze software draait op de achtergrond van het Windows besturingssysteem. Zodra het detecteert dat u een grote digitale foto wilt versturen maakt het een tijdelijke kopie. Deze kopie wordt vervolgens gebruikt bij het versturen. U heeft de keuze uit drie standaard compressie sterktes: hoog, medium en laag. Shrink Pic heeft de volgende kenmerken: automatisch een kleine kopieën van een foto maken, draait op de achtergrond van Microsoft Windows, de originele digitale afbeelding blijft behouden. foto kleiner maken .

Snel En Eenvoudig Je Foto's Verkleinen

Door één of meerdere foto's naar het venster van FreeSizer te slepen worden deze automatisch verkleind aan de hand van uw geselecteerde profielinstellingen. Het is mogelijk om verschillende standaard profielen met daarin de manier waarop foto's bewerkt worden op te slaan. Deze software bevat geen aanvullende toolbars of andere adware dus u kunt het zonder problemen een keer proberen.

RoboSizer heeft de volgende kenmerken: fotoformaten automatisch verkleinen, freeware programma, ingebouwde preview functie om fotobewerking alvast te bekijken, originele fotobestanden worden altijd behouden, ondersteunt invoer van foto's met behhulp van drag & drop, alleen beschikbaar voor Windows desktopsystemen. Op de website van de ontwikkelaars van deze gratis software kunt u meer informatie vinden en kunt u de software downloaden.

Navigation

Home

Latest Posts

Parkland Rugzakken

Published Nov 04, 22
6 min read

Tandarts Meppel

Published Nov 01, 22
4 min read